Stoppen met roken project geslaagd!

Van begin oktober 2016 tot eind januari 2017 zijn we voor de gemeente Den Haag aan de slag gegaan voor ons tweede stoppen met roken project. De deelnemers zijn intensief gecoacht via de pluhz app en via veel drukbezochte bijeenkomsten zijn de deelnemers de strijd met de sigaret aangegaan. Ook zijn er koffiemomenten en wandeltochten georganiseerd om ervaringen uit te wisselen. Deelname was gratis en werd mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag.

Het was moeilijk en zwaar, maar met een prachtige uitkomst: na 4 maanden was ruim 53% gestopt!! Naast roken zijn er ook andere problemen aangepakt zoals stress en bewegen, veel problemen die samengaan met het grote probleem van roken. We zijn super trots op onze deelnemers.

De cijfers:

  • 193 aanmeldingen
  • 2 buurthuizen, 9 bijeenkomsten, 4 koffiemomenten, 161 actieve deelnemers, 10 coaches, 2 wandeltochten.
  • 53% is na 3 maanden gestopt.
  • In totaal 473 chats gestart over verschillende onderwerpen.

Afsluiting bij Prinses Laurentien!

De feestelijke slotbijeenkomst was bij Prinses Laurentien thuis! Een avond die vele niet snel zullen vergeten. dankzij de positieve energie van de prinses is het een topeinde geworden. Een groot succes waarin de deelnemers zijn bedankt voor hun inzet. Voor Pluhz weer een zeer geslaagd project.

Op de foto een greep van de deelnemers bij de prinses thuis.

Wilt u ook stoppen met roken of heeft u interesse voor een project in uw omgeving? Neem contact met ons op.