LAATSTE WORKSHOPS 2017 GAAN NIET DOOR!!!!

WE GAAN IN 2018 DOOR!

Binnenkort meer informatie..

Gezinnen-project Den Haag 2017

Misschien heb je hem al in de brievenbus gezien: onze gifgroene Pluhz-flyer. In 2017 bieden wij de inwoners van Den Haag in samenwerking met de gemeente de kans om hulp te krijgen bij bewegen, stress, roken, gezinshulp en leefstijl. Dit doen we via onze Pluhz app en passende bijeenkomsten in de wijken. Je krijgt van ons een code waarmee je kan inloggen op onze Pluhz applicatie of ons webadres. In onze chatroom kan jij jouw vraag over 1 of meerdere van de onderwerpen stellen en wij brengen je dan in contact met een coach, arts of medisch specialist die jou gaat helpen en coachen. De deelname is gratis en wordt betaald door de gemeente Den Haag.

Ook hebben we bijeenkomsten in de buurthuizen in Den Haag, waar verschillende artsen en specialisten presentaties zullen geven en waar 1 op 1 contact mogelijk is.

Dus twijfel niet langer en doe vrijblijvend en gratis mee! Stuur een mail met jouw naam naar denhaag@pluhz.nl voor aanmelden of informatie. Ook voor aanmelden voor een bijeenkomst in de buurthuizen

PluhZ bijeenkomsten den haag