Gezonde voeding en verantwoord afvallen

Ieder lichaam is uniek en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom biedt PluhZ u een afvalprogramma en voedingsadvies, dat helemaal is afgestemd op uw lichaam. Samen met uw coach bereikt u snel en verantwoord uw streefgewicht. We begeleiden u naar een nieuw en voor u haalbaar gewicht en gezonde levensstijl.

Wij werken samen met medisch specialisten en diëtisten om u beter te kunnen helpen in uw strijd tegen overgewicht.

Houd uw hart gezond

Start met uw persoonlijke coach om u en uw hart gezond te houden of gezonder te maken. PluhZ adviseert en begeleidt u bij het opstellen van een gezond voedingspatroon, het aanpakken van stressfactoren en een persoonlijk trainingsschema. Uw coach houdt rekening met uw aandoening en zorgt ervoor dat het beweegaanbod is afgestemd op uw mogelijkheden.

Wij werken samen met medisch specialisten en cardiologen om u beter te kunnen helpen uw hart gezond te houden.

Stoppen met roken

Stoppen met roken is geen gemakkelijke taak. PluhZ wil jou hier zo goed mogelijk mee helpen en regelt alles dat je nodig hebt om voorgoed te stoppen. Jouw persoonlijke coach zal jouw begeleiden en adviseren om voorgoed te stoppen met roken. Wij hebben al projecten gedaan met een slagingspercentage van 53% in de gemeente Den Haag.

Wij werken samen met medisch specialisten en longartsen om je beter te kunnen helpen met het stoppen met roken.

Gezond sporten

Aan de slag met uw sportblessure, uw prestaties verbeteren of sporten met een chronische aandoening? PluhZ geeft sportmedisch advies en stelt een persoonlijk trainingsschema voor u op. Samen met uw persoonlijke coach behaalt u gericht uw doelen en kunt u zorgeloos sporten en uw lichaam fit houden.

Wij werken samen met medisch specialisten en sportartsen om u beter te kunnen helpen uw sportieve doelen te behalen.

Leven met diabetes

Leven met diabetes is letten op je bloedsuiker, letten op je eten en regelmatig bewegen. PluhZ biedt ondersteuning bij dit ‘zelfmanagement’ om je te leren diabetes zo goed mogelijk in te passen in jouw dagelijks leven. Samen met je persoonlijke coach krijg je online begeleiding en adviezen om diabetes in jouw leven stabiel te krijgen.

Wij werken samen met medisch specialisten en diëtisten om je beter te kunnen helpen grip te krijgen op diabetes.

Gezinshulp

Er zijn momenten dat je het even niet meer op eigen kracht redt. Je loopt bijvoorbeeld tegen problemen aan tijdens het opvoeden van je kind(eren), of je zou graag even hulp of advies willen krijgen. PluhZ biedt waar nodig jeugd- en opvoedhulp waar je terecht kunt voor advies, een luisterend oor of concrete hulp. PluhZ kijkt samen met jou wat er nodig is.

Menopauze, overgang

Elke nacht je bed uit drijven, een wisselend humeur of gewrichtspijn? Met de overgang krijg je als vrouw hoe dan ook met klachten te maken. De één heeft hier meer last van dan de ander. Vaak wordt er lacherig over gedaan en krijg je te horen “het gaat vanzelf over” of “het hoort er nou eenmaal bij”, maar er zijn momenten dat je graag advies wilt vragen of weten wat je wel kunt doen. Met PluhZ kun je even sparren, je verhaal doen, of advies vragen.

Diverse deskundige experts en artsen staan voor je klaar om jou te helpen met je overgangsklachten.