• Snel, daadkrachtig en professioneel

  • Ziekteverzuim daalt, productiviteit stijgt

  • Specialisten en coaches, werkzaam in de zorg

  • Werknemers fitter en gezonder op de werkvloer

  • Gezin doet ook mee

PluhZ: een aanvulling op uw Arbo.

Binnen elk bedrijf leven tegenwoordig veel gezondheidsthema’s: Stress, te weinig beweging en ongezond eten, roken. Vaak zijn dit soort problemen lastig aan te pakken vanuit de organisatie zelf. Wij hebben een concept ontwikkeld waarin we problemen aankaarten en verhelpen.

PluhZ inventariseert de gezondheidsthema’s die spelen binnen het bedrijf. Hierbij laten we de werknemer aangeven waar verbetering kan plaatsvinden. Vervolgens geven we de werknemer de mogelijkheid om makkelijk en laagdrempelig in contact te komen met onze specialisten en professionals. Zo ontstaat preventieve hulp. PluhZ is een aanvulling op uw Arbo.

Door middel van de app kunnen werknemers vragen stellen over allerlei onderwerpen die met gezondheid te maken hebben. Ook bieden wij coaches aan die uw werknemers begeleiden met bijvoorbeeld stressvermindering, bewegen of een voedingsthema.

Via bijeenkomsten en workshops op locatie geven we praktische tips en informatie over verschillende thema’s. PluhZ beschikt over de beste artsen en specialisten uit de regio Den Haag. We staan graag voor u klaar.

Pluhz