Over Pluhz

Wij geloven dat de weg binnen zorgland eenvoudiger, kwalitatief beter en klantvriendelijker kan. Onze gezondheid hebben we graag zelf in de hand, maar we kunnen wel eens verdwalen in de medische wereld. Pluhz is jouw gids in deze medische wereld en geeft jou gerichte, betrouwbare informatie en persoonlijke hulp.

Voor het stellen van vragen of aanvullend advies kun je gemakkelijk en snel een gezondheidsabonnement afsluiten. Je kunt kiezen voor een maand, een half jaar of een jaar lang vragen stellen door jou en jouw naaste omgeving. Wij garanderen onze cliënten om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden en ze zo op weg te helpen in zorgland.

Middels de app of de website kunnen cliënten contact zoeken met medewerkers van PluhZ. Per cliënt wordt één contactpersoon ingezet om de continuïteit te waarborgen. Al onze medewerkers hebben affiniteit met de zorgsector en zijn communicatief goed onderlegd.

Medewerkers van Pluhz zijn mensen met een gezondheidsrechtelijke, financiële of medische achtergrond. Zij weten de wegen te bewandelen binnen zorgland, waarbij geen medische informatie wordt verstrekt, maar advies en ondersteuning wordt geboden. Tevens hebben zij de beschikking over een databank met informatie en contactpersonen om de cliënt zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen.