LAATSTE WORKSHOPS 2017 GAAN NIET DOOR!!!!

WE GAAN IN 2018 DOOR!

Gezinnen-project Den Haag 2017

Misschien heb je hem al in de brievenbus gezien: onze gifgroene Pluhz-flyer. In 2017 bieden wij de inwoners van Den Haag in samenwerking met de gemeente de kans om hulp te krijgen bij bewegen, stress, roken, gezinshulp en leefstijl. Dit doen we via onze Pluhz app en passende bijeenkomsten in de wijken. Je krijgt van ons een code waarmee je kan inloggen op onze Pluhz applicatie of ons webadres. In onze chatroom kan jij jouw vraag over 1 of meerdere van de onderwerpen stellen en wij brengen je dan in contact met een coach, arts of medisch specialist die jou gaat helpen en coachen. De deelname is gratis en wordt betaald door de gemeente Den Haag.

Ook hebben we bijeenkomsten in de buurthuizen in Den Haag, waar verschillende artsen en specialisten presentaties zullen geven en waar 1 op 1 contact mogelijk is.

Dus twijfel niet langer en doe vrijblijvend en gratis mee! Stuur een mail met jouw naam naar denhaag@pluhz.nl voor aanmelden of informatie. Ook voor aanmelden voor een bijeenkomst in de buurthuizen

PluhZ bijeenkomsten den haag
Mindfulness:
Ons hoofdthema de komende periode. Op deze avonden gaat Maaike van Geest (op veler verzoek) aan de slag met stressreductie en rust voor lichaam en geest. Maaike is antistresscoach en geeft ook yogales. Verwacht op deze avonden eenvoudige oefeningen en tips om rustiger in het leven te staan en stress te vermijden.

Voeding:
Louise van Leeuwen, diëtist en voedingsconsulent legt uit hoe je makkelijk gezond kan eten. Vaak is gezonde voeding duurder dan mindere voeding. Hoe kan je toch ervoor zorgen dat je een gezonde leefstijl krijgt met voeding? Ook geeft ze tips om wat kilo’s kwijt te raken!

Bewegen:
Op deze avonden gaan we in op het thema: gezond bewegen. Hoe kan je als je tijdsgebrek hebt toch genoeg bewegen en je fitter voelen? Of vind je het lastig om te bewegen omdat de gezondheid het tegen houdt? We geven uitleg en praktische tips om meer en beter te bewegen en fitter te worden.

Leefstijl:
Deze avond staat onder leiding van Hermione Tomson. Hermione heeft al veel avonden voor ons verzorgd en zal een presentatie geven over de indeling van de dag. Werken, koken, kinderen, sporten, relaties, huishouden… de dag vraagt veel van ons. Hoe kan je efficiënter je dag indelen zodat je tijd over houdt voor leuke dingen.

Nummer Dag Datum Locatie Thema
1 woensdag 06-sep De Burcht Bewegen
2 woensdag 13-sep Escampade Mindfulness
3 woensdag 27-sep Kronkel Mindfulness
4 dinsdag 03-okt Escampade Voeding
5 dinsdag 17-okt Escampade Mindfulness
6 dinsdag 24-okt Escampade Bewegen