Gezinnen-project Den Haag 2017

Misschien heb je hem al in de brievenbus gezien: onze gifgroene Pluhz-flyer. In 2017 bieden wij de inwoners van Den Haag in samenwerking met de gemeente de kans om hulp te krijgen bij bewegen, stress, roken, gezinshulp en leefstijl. Dit doen we via onze Pluhz app en passende bijeenkomsten in de wijken. Je krijgt van ons een code waarmee je kan inloggen op onze Pluhz applicatie of ons webadres. In onze chatroom kan jij jouw vraag over 1 of meerdere van de onderwerpen stellen en wij brengen je dan in contact met een coach, arts of medisch specialist die jou gaat helpen en coachen. De deelname is gratis en wordt betaald door de gemeente Den Haag.

Ook hebben we bijeenkomsten in de buurthuizen in Den Haag, waar verschillende artsen en specialisten presentaties zullen geven en waar 1 op 1 contact mogelijk is.

Dus twijfel niet langer en doe vrijblijvend en gratis mee! Stuur een mail met jouw naam naar denhaag@pluhz.nl voor aanmelden of informatie. Ook voor aanmelden voor een bijeenkomst in de buurthuizen

PluhZ bijeenkomsten den haag

NIEUWE BIJEENKOMSTEN IN DEN HAAG.

De komende tijd staan er weer veel bijeenkomsten op de planning met leuke en interessante specialisten en onderwerpen.
Graag zien we je bij de bijeenkomsten, we hopen op je komst. Alle bijeenkomsten beginnen om 19:00 en eindigen rond 20.15. Het enige wat je hoeft te doen is even een mail te sturen naar denhaag@pluhz.nl en daarin aan te geven naar welke bijeenkomsten je komt.

wo 10 mei        Buurthuis Escampade                   Stressreductie en Mindfulness
di 23 mei          Buurthuis de Kronkel                    Leefstijl, werk en privé
di 30 mei          Buurthuis Oase                               Hart en Vaatziekten
di 6 juni            Buurthuis Escampade                   Gezond bewegen en sporten
di 13 juni          Buurthuis Kronkel                          Stressreductie en Mindfulness
wo 14 juni        Buurthuis Oase                                Stressreductie en Mindfulness
wo 21 juni        Buurthuis Escampade                    Stressreductie en Mindfulness