PluhZ gratis voor Fokker medewerkers!

Welkom op ‘’Fokker Gezond’’. Op deze pagina lees je alles over het aanbod van PluhZ binnen Fokker. We organiseren clinics op de verschillende Fokker locaties, houden wandeltochten en bieden een stoppen met roken programma. Maar het belangrijkste: we geven jou persoonlijk advies en personal coaching via de app. Op deze pagina vind je het aanbod.

In 2016 is PluhZ de samenwerking aangegaan met Fokker met als doelstelling de gezondheid en vitaliteit aan te pakken binnen Fokker. Fokker wil jou graag helpen als het om gezondheid gaat. Afvallen, een gezonde voeding of minder stress, het zijn onderwerpen waar PluhZ alles van af weet. Met zo’n 140 specialisten achter de PluhZ app is de juiste specialist altijd voor jou beschikbaar. Maar hoe werkt PluhZ?

AGENDA

12-12: Hart & Vaat, Hoogeveen

14-12: Hart& Vaat, Papendrecht

14-12: Bewegen, Helmond

‘’De clinic Voeding heeft mij enorm geholpen. Ik zag in dat ik toch echt verkeerd bezig was om wat gezonder te worden. Ik voel mij een paar weken later veel fitter en gezonder door het regelmatige contact met mijn personal coach! “

Voeding

Wil jij meer op je voeding letten en weet je niet zo goed hoe je het beste kan beginnen? Of wil je graag wat kilo’s kwijt om beter in je vel te zitten? Onze diëtisten helpen en adviseren je graag via de app! Ze kunnen je bijvoorbeeld adviseren welke producten juist wel de goede vetten bevatten of wat je beter wel kan eten om minder koolhydraten binnen te krijgen. Ook geven ze je hulp bij het opstellen van een voedingsschema.

Stress + Leefstijl

Soms is het lastig om het dagelijks leven zo in te plannen dat we overal aan toe komen. Tijd tekort, een hoge werkdruk, te veel dingen aan het hoofd of een slecht dagritme. PluhZ beschikt over de beste leefstijlcoaches, mindfulness-coaches en personal coaches om met jou aan de slag te gaan. Je kan werkelijk je stresspeil naar beneden halen met tips en oefeningen om rustiger en overzichtelijker door het leven te gaan.

Sport + Bewegen

We weten allemaal dat sporten heel gezond en noodzakelijk is, ons lichaam heeft nu eenmaal beweging nodig. Maar na een lange werkdag zit sporten er soms niet in. Ook een vervelende blessure kan roet in het eten gooien. Toch is het belangrijk genoeg te bewegen, iedere dag. Onze fysiotherapeuten helpen je graag met persoonlijk advies voor blessures en beweegtips. Ook de fanatieke sporter bieden we veel nieuwe ervaringen!

Hart + Vaat

Je hart en vaten zijn het belangrijkste onderdeel van het lichaam. Maar er zijn helaas veel gevaren. Een te hoge bloeddruk, roken, ongezond en vet eten zijn funest. Maar hoe zorgen we ervoor dat deze essentieel onderdelen gezond blijven? We hebben je graag met onze hart- en vaatspecialisten. Ook hebben we aparte rookcoaches die met jou de strijd aan gaan om van de sigaret af te komen. Personal coaching op maat.

WAT KAN IK DOEN MET DE PLUHZ APP?

De PluhZ app is er zowel in applicatie- als in webvorm. In de PluhZ app kan je alle vragen stellen rondom gezondheid en vitaliteit. Jouw vraag wordt opgepakt en doorgezet naar 1 van onze 140 artsen, specialisten, verpleegkundigen, voedingscoaches, leefstijl-coaches, fysiotherapeuten, radiologen etc.. We hebben alle kennis in huis.

Ook als je met een eigen coach aan de slag wil kan je bij ons terecht. We kunnen je coachen op verschillende onderwerpen zoals voeding, afvallen, bewegen, stressreductie of stoppen met roken.

Jouw data blijft in handen van PluhZ en komt niet bij Fokker terecht. Ook spelen wij data niet door aan derden. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring bekijken.

Twijfel niet langer en kom in contact met de beste professionals uit de praktijk!

ACTIVITEITEN

Helmond

16 november: Leefstijl & Stress

15:00 – 16:00. Personal coach Hermione Tomson verteld hoe je minder stress ervaart door een beter dagindeling en een goede zelfreflectie. Ook geeft ze tips om relaxter en en toch prestatiegericht door het leven te gaan.

14 december: Sport & Bewegen

15:00 – 16:00. Linde Logtenberg is fysiotherapeut en beweegcoach. Ze laat zien hoe je op een verantwoorde manier elke dag aan genoeg beweging komt, ook als je krap in de tijd zit. Met of zonder intensieve sport. En hoe zit het met blessures?

Hoogerheide

21 november: Sport & Bewegen

11:30-12:30. Linde Logtenberg is fysiotherapeut en beweegcoach. Ze laat zien hoe je op een verantwoorde manier elke dag aan genoeg beweging komt, ook als je krap in de tijd zit. Met of zonder intensieve sport. En hoe zit het met blessures?

Hoogeveen

14 november: Leefstijl & Stress

12:00 – 13:00. Personal coach Hermione Tomson verteld hoe je minder stress ervaart door een beter dagindeling en een goede zelfreflectie. Ook geeft ze tips om relaxter en en toch prestatiegericht door het leven te gaan.

12 december: Hart & Vaat

12:00 – 13:00. Neuro-interventie specialist Dhr De Rooy verteld wat de voornaamste gevaren zijn voor hart & vaat. En hoe  blijven deze onderdelen gezond? Een zeer interessante inkijk in het leven van de arts.

Papendrecht

16 november: Leefstijl & Stress

12:00 – 13:00. Personal coach Hermione Tomson verteld hoe je minder stress ervaart door een beter dagindeling en een goede zelfreflectie. Ook geeft ze tips om relaxter en en toch prestatiegericht door het leven te gaan.

14 december: Hart & Vaat

12:00 – 13:00. Neuro-interventie specialist Dhr De Rooy verteld wat de voornaamste gevaren zijn voor hart & vaat. En hoe  blijven deze onderdelen gezond? Een zeer interessante inkijk in het leven van de arts.

FOKKER ROOKVRIJ!

Fokker streeft naar een rookvrij bedrijf. Iedereen weet dat roken ongezond is en de grote oorzaak is van hart & vaatziekten. PluhZ zet zich in om Fokker rookvrij te maken. Met een personal ‘’stoppen met roken’’ coach ga je aan de slag om binnen een paar weken van de sigaret af te komen. Een persoonlijke aanpak helpt hierbij. Niet alleen ga je aan de slag met de sigaret. Ook met bijkomende problematiek als stress, voeding en bewegen kan je makkelijk aan de slag. Stel al je vragen aan onze specialisten. Aanmelden kan via Albert Kant (albert.kant@fokker.com) of via het contactformulier onder aan de pagina.

Klik hier voor CZ stoppen met roken.

WANDELTOCHTEN

Data 2018 bekend gemaakt

PluhZ en Fokker organiseren ook samen wandeltochten door heel het land, voor het eerste deel van 2018 staan hieronder de wandeltochten. Voor het tweede deel volgt nog een agenda. We hebben een verdeling gemaakt tussen Noord en Zuid Nederland. Opgeven kan bovenaan de pagina bij de knoppen voor opgeven. Je mag 0ook dit jaar een eigen wandelmaatje meenemen!

De wandelworkshops op locatie worden na overleg met de ingeschreven wandelaars bekend gemaakt!

  • Toegang tot de PluhZ app
  • Een wandelclinic op locatie
  • Wandel trainingsschema’s
  • Polo van Fokker
  • Begeleiding van fysiotherapeuten.
  • PluhZ wandelcoaches
  • Eindevenement

Pluhz_icons-afstand

AGENDA WANDELTOCHT (eerste helft 2018)

31-3: 5e Mel’ndob wandeltocht, Gasselte (Drenthe)

15-4: Lente Enclavetocht, Chaam (Noord-Brabant)

19-5: Hoogeveense Keientocht, Hoogeveen (Drenthe)

2-6: Molex-walk, Wintelre (Noord-Brabant)

BEKIJK OOK