Mindfulness:
Ons hoofdthema de komende periode. Op deze avonden gaat Maaike van Geest (op veler verzoek) aan de slag met stressreductie en rust voor lichaam en geest. Maaike is antistresscoach en geeft ook yogales. Verwacht op deze avonden eenvoudige oefeningen en tips om rustiger in het leven te staan en stress te vermijden.
Voeding:
Louise van Leeuwen, diëtist en voedingsconsulent legt uit hoe je makkelijk gezond kan eten. Vaak is gezonde voeding duurder dan mindere voeding. Hoe kan je toch ervoor zorgen dat je een gezonde leefstijl krijgt met voeding? Ook geeft ze tips om wat kilo’s kwijt te raken!
Bewegen:
Op deze avonden gaan we in op het thema: gezond bewegen. Hoe kan je als je tijdsgebrek hebt toch genoeg bewegen en je fitter voelen? Of vind je het lastig om te bewegen omdat de gezondheid het tegen houdt? We geven uitleg en praktische tips om meer en beter te bewegen en fitter te worden.
Leefstijl:
Deze avond staat onder leiding van Hermione Tomson. Hermione heeft al veel avonden voor ons verzorgd en zal een presentatie geven over de indeling van de dag. Werken, koken, kinderen, sporten, relaties, huishouden… de dag vraagt veel van ons. Hoe kan je efficiënter je dag indelen zodat je tijd over houdt voor leuke dingen.
Nummer Dag Datum Locatie Thema
1 woensdag 06-sep De Burcht Bewegen
2 woensdag 13-sep Escampade Mindfulness
3 woensdag 27-sep Kronkel Mindfulness
4 dinsdag 03-okt Escampade Voeding
5 dinsdag 17-okt De Burcht Mindfulness
6 dinsdag 24-okt Escampade Bewegen
7 woensdag 08-nov Kronkel Voeding
8 woensdag 22-nov Escampade Mindfulness
9 woensdag 13-dec De Burcht Mindfulness
10 woensdag 20-dec Kronkel Leefstijl